Csoportos élményfotózás

Ez a kategória talán a legnépszerűbb projektem eredménye, de hogy is kezdődött mindez? Először is modelleket kerestem a The Woman 50+ témájú sorozathoz. A felhívásomra aztán 8 csodás hölgy jelentkezett, akik a The Woman első, megismételhetetlen csapatát alkották, akik mind az arcukat adták ehhez a kezdeményezéshez.

A csoportos fotózás lényege benne van a nevében: csoportos, tehát ez egy közös élmény, igazi örömfotózás. Miért írom ezt? Mert felemelő volt látni, ahogy ezek a Nők egymást dicsérve, biztatva készülődtek, ahogy élvezték a rengeteg figyelmet, amit a fodrász és sminkes lányoktól kaptak, ahogy tinik módjára válogatták a ruhákat, és ez a lelkesítés nem hagyott alább akkor sem, amikor beléptek a stúdiószobába, vagy amikor a kész képek átvétele után szívből és őszintén gratuláltak egymásnak. És ekkor döntöttem el, hogy ennek bizony lesz folytatása.

Ezen a napon nem csak fotók, alkotások születtek, sokkal távolabb mutató hozadéka is van a munkádnak: önbizalom, megelégedettség és egy fajta bevállalás, hogy olyat csinál az ember amit még soha. Az érdem a tiéd, az ötletért és az igazi, szenvedéllyel végzett munkáért. ❤︎

Bors Gyöngyi – The Woman #1

Szívesen részt vennél egy ilyen fotózáson, esetleg “csajos napot” tartanál a barátnőiddel? Vagy csapatépítést a pasiknak? Szeretnétek egy tematikus sorozatot, ami mindenkinek egyedi, de mégis van benne valami közös? Akkor bátran ajánlom nektek ezt a csomagot, az élmény és a jókedv garantált!

A csoportos fotózások árait rengeteg tényező befolyásolja, így kérlek vedd fel velem a kapcsolatot egyedi árajánlatért.

.

.