LEZÁRULT – Nyerj egy fotózást!

LEZÁRULT – Nyerj egy fotózást!

A sikeres szakvizsgám örömére úgy gondoltam, hogy hozok Nektek egy játékot. A facebook oldalamon lehetett a nyereményről ötletelni, ezúton is köszönöm a hozzászólásokat! Kérdés nélkül a fotózás volt a legnépszerűbb nyeremény – legalábbis kommentben, a privát üzeneteket sajnos nem tudtam figyelembe venni ennél a szavazásnál – és ki vagyok én, hogy ellenszegüljek a többség akaratának? Mivel én alapvetően portré-, és termékfotózással foglalkozom, így a nyeremény eeeegy (dobpergééééés):

1 órás, egyéni portréfotózás stúdióban vagy szabadban, Budapesten vagy Szekszárdon

Fontos információk a játékról és a nyereményről

A fotózás időpontja
Október 4. és November 5. közti a Nyertes által választott időpont.

A játékban való részvétel feltételei:
A játékban minden olyan természetes személy részt vehet, aki a játék időtartama alatt:
– a 14. életévét betöltötte vagy a nyeremény fotózásig betölti (14-18. évig szülői hozzájárulással)
– felső korhatár nincs! 🙂
valamint a játék időtartama alatt:
– kedveli a Papp Dóra facebook oldalt: www.facebook.com/pappdoraphoto
– kedveli a pappdoraphoto instagram oldalt: www.instagram.com/pappdoraphoto
– kommentben megjelöl min. 1 ismerőst (1 személy többször is kommentelhet, ez javítja a nyerési esélyeket, de ebben az esetben különböző ismerősöket hív meg. Az ismerősök játékban való részvétele nem növeli/rontja a játékos esélyeit.)

A nyeremény egy egyéni portréfotózás Budapesten vagy Szekszárdon, mely tartalmazza:
– 1 óra fotózás a nyertes által választott stílusban, 2021. őszén
– stúdió fotózás esetén műterem bérlés 1 órára (hosszabítás lehetséges, de ennek költségét a nyeremény nem fedezi)
– 10db fotó teljes utómunkával (a fotózás során jóval több kép készül, ezekből választja ki a nyertes a számára legjobban tetszőket. Több kiválasztására van lehetőség, de ennek árát a nyeremény nem fedezi.)
– online konzultáció képválogatáskor (Mindenki máshogy értékeli a fotókat, illetve hajlamosak vagyunk a rólunk készült képeken egy-egy részletet figyelni az “egész” helyett. Ebben segítek ez alatt az egy óra alatt, közösen végignézzük a nyers galériát és véglegesítjük a sorozatot)
– teljes utómunka az összes kiválasztott fotón (az alap színkorrekció mellett teljes körű retusálás, egyéb igazítások – pl. ruha előnytelen gyűrődése stb.)
– A nyeremény értéke: 60.000 Forint

A nyeremény nem tartalmazza:
– A nyeremény Budapesten vagy Szekszárdon váltható be. A helyszín igény esetén változtatható, azonban ennek költségeit a nyeremény nem fedezi.
– A nyeremény nem tartalmazza a nyertes helyszínre, majd onnan történő hazafuvarozását.
– A nyeremény 1 óra fotózásra vonatkozik, mely igény esetén hosszabbítható, azonban ennek költségeit a nyeremény nem fedezi.
– A nyeremény kizárólag a fotózást foglalja magába, egyéb szolgáltatások pl: sminkes, fodrász, stylist stb. költségeit a nyeremény nem fedezi. (Igény szerint megoldható, előre egyeztetéssel.)

FONTOS! A nyeremény készpénzre, utalványra nem váltható be, viszont átruházható. Ezt a fotózás előtt mindenképp szükséges jelezni!

A nyereményjáték időtartama:
2021. július 5. 17:30 – 2021. július 26. 18:00

A sorsolás időpontja:
2021. július 26. 20:00

A sorsolás menete:
A nyertes kiválasztása sorsolással történik, a https://commentpicker.com/ oldalon. Amennyiben az oldal a sorsolás napján valamilyen okból kifolyólag nem elérhető, úgy egy másik, hasonló elven működő oldalt használunk.
A sorsolásról ismét felvétel készül, melyet a Nyertes kihirdetésekor közzéteszünk az oldalon (facebook és weboldal).
Amennyiben a nyertes július 30. 18:00-ig nem reagál az eredményre/megkeresésre, úgy a sorsolást megismételjük. Ennek időpontját a Papp Dóra facebook oldalon hirdetjük ki.

Adatkezelés:
A játékban való részvételnek nem feltétele a pappdoraphoto.com-hoz köthető regisztráció, semmilyen adatot nem kezelünk/tárolunk

A játékban való részvétel feltételeinek teljesítésével a játékos elismeri a részvételi tájékoztató megismerését és elfogadja a benne foglaltakat.