BOLD BEAUTY

TFP fotózás velem

Kiemelten fontos számomra, hogy egy-egy fotózás alkalmával ne csak az elkészült fotók nyerjék el a résztvevők tetszését, hanem az is, hogy az egész projekt jó hangulatban teljen, kellemes élmény legyen mindenki számára. Ennek érdekében, és a korábbi tapasztalatok alapján úgy gondolom, hogy szükség van pár “szabály” betartására. kérlek ezeket tartsd szem előtt és tiszteletben, amikor jelentkezel.

A TFP nem ingyenmunka – mindenki az elvárható maximumot hozza ki magából, kérlek Te is így állj a csapathoz. 

Fotósként én is a lejobb munkámat szeretném megmutatni – ezért (és a korábbi visszaélések miatt) nem küldök át nyers fotókat. A fotózás után legkésőbb 30 napon belül kézhez kapod az összes elkészült/retusált képet! (min. 10db/téma) Mindig sorozatban gondolkozom, így minden résztvevőnek lesz az ő munkáját kiemelten bemutató fotója (közeli a sminkről, hajról, körömről, egész alakos a szettről stb.) Általában a készülődés alatt is szoktam pár fotót készíteni, azokat is átküldöm, ha van rá igény. Amennyiben Te szeretnéd kiválogatni a fotókat, ajánlom bármelyik fotós csomagomat, megbízóként Te állíthatod össze a teljes sorozatot.

Élmény – említettem fentebb, hogy fontos számomra a fotózás hangulata, ezt viszont csak akkor érjük el, ha nem feszengünk. Kérlek, ha bármikor rosszul, kényelmetlenül érzed magad, szólj!

Nyitott vagyok új projektekre is – ha nem látsz számodra szimpatikus témát fenti listában, de van egy jó ötleted, írd meg a részleteket! 🙂